Op zoek naar bach bloesem kaarten?

 
bach bloesem kaarten
Bach bloesem Geillustreerde kaarten gezondheid-aanbiedingen.nl.
Bach bloesem Geillustreerde kaarten. Bach bloesem Geillustreerde kaarten. Schitterende set met kleurrijke geïllustreerde kaarten, met daarop uitleg per bloesem in het engels. Prijs per 1. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Schitterende set met kleurrijke geïllustreerde kaarten, met daarop uitleg per bloesem in het engels.
Bach bloesem kaarten.
Bach bloesem kaarten. Homepagina Bach bloesem info Bach bloesem kaarten. Om op een speelse manier meer kennis op te doen van Bach bloesem remedies, bestaan er kaarten. Zo kan je heel wat over Bach bloesems te weten komen. Wat leer je met Bach bloesem kaarten?
Inzichtkaarten kaarten.
Kwan Yin Orakel. Terugkeer van Spirit. Het orakel van Camelot. Hartsymbolen van de engelen van Atlantis. Mijn anker is van papier. Het power deck 78 kaarten. Vier vragen die je leven veranderen. Orakel van de Verandering. Begeleiding vanuit de Bron.
bol.com Bachbloesemkaarten, Manuela G.J. de Jong Manuela de Jong-Donselaar 9789060307090.
Zodra u emotioneel uit balans bent, door wat dan ook, kunt u deze stemming op een zachte, maar effectieve manier corrigeren waardoor u zich al snel weer een stuk prettiger voelt. Zijkant doosje: Manuela de Jong-Donselaar maakte tijdens haar studie van van de Bachbloesemtherapie een samenvatting die uiteindelijk de basis bleek van deze kaartenset. Sinds enige tijd heeft zij een eigen praktijk waarin zij de Bachbloesemtherapie van dr Bach succesvol toepast. Andere zijkant doosje: 39 kaarten van alle remedies 3 informatiekaarten.
Bachbloesems bepalen via kaarten?
Echter, soms worden ze aan de hand van kaarten uitgekozen. Maar wat zijn die Bachbloesems eigenlijk? Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten en/of bloemen. Zij zijn uitgevonden door de Engelse arts Edward Bach. Hij ontdekte dat door het behandelen van de psyche van de mens heel wat fysische klachten kunnen aangepakt worden.
Bach bloesem kaarten BESLIST.nl Het grootste online winkelcentrum.
Baby's' bijzondere momenten 30 kaarten. Omschrijving: Baby's' Bijzondere Momenten 30 kaartenOmschrijving: kaart 12 x 12 cm. CHI Groot handboek Bach bloesem boek. Het Nederlandstalige standaardwerk voor de Bachbloesemtherapie met: uitgebreide beschrijvingen en toepassingen van de 38 bloesemremedies en de eerste hulp remedie; de signatuurleer van de Bachbloesems, die het verband legt tussen de groe.
Loesje.info: Helende Bloesem en Kleurenkaarten.
De voorkant van de kaarten met de illustraties van elke afzonderlijke Bach Bloesem, en de rug van de kaarten, met de helende en de meditatiekleuren, maken dat je je aangetrokken voelt tot n van de kaarten. En natuurlijk speelt het onbewuste daarbij ook een rol.
Bach bloesemremedies.
De uitleg van de remedies is summier, het is dan ook van belang om goed na te gaan wat de oorzaak van de emotie is alvorens een remedie te kiezen. Heeft u niet genoeg kennis van de Bach bloesem remedies dan kunt u ook een afspraak bij een Bach bloesem consulente maken.

Contacteer ons