Resultaten voor bloesem remedie

 
bloesem remedie
Bloesem Remedies Nederland.
Het zijn krachtige remedies met een diep werkingsgebied. De Terra hiervan is al een veel gevraagde eerste hulp remedie. Bram Zaalberg geeft workshops en cursussen op het gebied van bloesem remedies in Nederland en deze genieten de erkenning van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.
Bloesem remedies Flower essences gemaakt door Star Remedies.
Star Remedies bloesem essences worden gemaakt van wilde planten en bloemen gevonden in zowel Nederland als de rest van de wereld. Naast de traditionele bloesem essences zijn er 4 essences gemaakt van niet-plantaardige materialen; zoals halfedelstenen. Star Remedies worden gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe.
Bloesem Remedies Nieuwe Tijd.
De bloesem remedie Bescherming werkt vanuit de spirituele en hogere bewust-zijnsaanvallen, het gebied van de kruin en hoger, maar de remedie Aarde Bescherming versterkt de groene bescherming en groene energie van de aarde, waarbij alles wat iemand je probeert aan te doen wordt teruggekaatst en je wordt opgenomen in de beschermende energie van de aarde.
Bloesem Remedies Nederland.
Interview Bram Zaalberg. Facebook Bloesem Remedies. De bloesem remedie app is te downloaden in de Apple Store. Neem eens een kijkje in onze winkel. 2018 Bloesem Remedies Nederland Kamer van Koophandel nr: 12023111 Disclaimer Algemene Voorwaarden Powered by 4ice Productions.
Bach Bloesem Remedies Natuurgeneeskundig Therapeut Hetty Kortekaas.
Soms komt het voor dat iemand nog een tweede flesje nodig heeft, maar meestal is één remedie genoeg. Wilt u meer over Bach Bloesems weten en lezen, kijk dan eens op de website van Bloesem Remedies Nederland. Nieuw in de praktijk!
Bloesem Remedies Nederland B.
Waar de Terra" remedie de verbinding met de aarde maakt, de verticale as, werkt de Regenboog op het horizontale vlak; uitbreiding en nieuwe impulsen; geeft nieuwe prikkels en activiteit; opent alle chakra's' en helpt bij het bewust maken van blokkeringen m.b.t.
Vind bloesem remedies op Marktplaats.nl.
Het enige wat men moet leren is het selecteren van de remedie die precies past op de specifieke onevenwichtigheden in stemming of karakter. Bach bloesem set 10ml in doos 40 flesjes. Deze mooie set bevat alle 38 bach bloesems in 10 ml flesjes.
Bloesem remedies.
De Bloesem therapie, is een zeer verfijnde natuur geneeswijze. De therapie bestaat uit het geven van energetische remedies, die gemaakt worden van de bloesems van planten, bomen, struiken of paddenstoelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem.

Contacteer ons