Zoeken naar restaurant jordaan amsterdam

 
restaurant jordaan amsterdam
Kinnaree.
Welkom bij Bar Boca's' aan de Westerstraat in de Jordaan Amsterdam.
Bij Boca's' eet je waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Overdag vind je op onze kaart een uitgebreide selectie aan kleine broodjes Boca's. Later op de dag en avond borrelplateaus, de lekkerste happen, soepen salades.
Mantoe.
Alles klopt in dit heerlijke, kleine restaurant. Mantoe werkt met een verrassingsmenu. En verrast word je! Het eten is heerlijk, de bediening vriendelijk en netjes, de Afghaanse foto's' aan de muren in combinatie met de sfeervolle inrichting in hartje Jordaan maken alles af.
Home Restaurant Bij ons in de Jordaan.
Ons restaurant opende op 1 september 2016 haar deuren en is 6 dagen per week geopend gesloten op dinsdag voor een heerlijk ontbijt, lunch diner. In een prachtig oud pand helemaal naar de Jordaan van toen gerenoveerd. Met als blikvanger de bar in het midden van onze zaal. Wij nemen u graag mee naar de Jordaanse sfeer met op onze culinaire menukaart volop heerlijke gerechten te serveren met een Jordaans tintje en drankje. Voor speciale gelegenheden kunt u altijd contact met ons opnemen en wie weet wat wij voor u kunnen betekenen. Ons team staat altijd voor u klaar. BIJ ONS IN DE JORDAAN Westerstraat 76, Amsterdam Tel: 020 625 07 46.
Jordaan's' Best Restaurants: Restaurants in Amsterdam.
Photo courtesy of La Oliva. Dining at La Oliva Pintxos Y Vinos in the Jordaan will make you feel as if you've' left Amsterdam and traveled to Spain. The restaurant serves the best pintxos in town, as well as other delightful dishes from Northern Spain.
De beste Jordaan Restaurants in haartje Amsterdam.
De beste Jordaan Restaurants in haartje Amsterdam. Uit eten in de gezelligste buurt van Amsterdam? Ontdek de leukste restaurants in de Jordaan. Uit eten in de Jordaan Restaurants ontdekken in de. gezelligste buurt van Amsterdam. De Jordaan Dé leukste en gezelligste buurt in Amsterdam!
Restaurant Daalder Amsterdam Jordaan.
Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dennis heeft deze plek gevonden in Restaurant Daalder en is er sinds 2016 chef en mede-eigenaar. In het Daalder van nu doet Dennis er nog een schepje bovenop.
Restaurant.
Di t/m Zo. Bekijk ons nieuwe Menu. Bij reserveringen voor 10 personen of meer werken wij met groepsmenu's.' Reserveren kan online via ons reserveringssysteem. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. 1015MR Amsterdam Tel nr: 31 20 623 7344.

Contacteer ons