Op zoek naar bach bloesem cursus?

 
bach bloesem cursus
Thuiscursus Bach Bloesem remedies.
van de thuiscursus toe. Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Bach Bloesem remedies. U ontvangt van ons het Zonnevlecht Bach bloesem lesmateriaal en het studieboek 38 Bach bloesem remedies zodat u thuis van start kunt gaan met het maken van bloesem remedies.
Silverlinde 2 daagse cursus bachbloesems voor Dieren.
Heb je al kennis van de aroma en bachbloesemtherapie en wil je deze kennis graag omzetten naar de praktijk? Dan is de cursus Bach" en aromatherapie van theorie naar praktijk" de aangewezen cursus voor je. Onder begeleiding van Margriet Cremers wordt er veel geoefend met papieren casussen en een aantal dieren in de les.
Bach Cursussen Bloesems van Bach.
Bach niveau 1 Cursus. In de Bach Niveau 1 cursus worden alle 38 Bach bloesems en de filosofie van zelfhulp en eenvoud behandeld. U kunt de bloesems voor uzelf en uw omgeving gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.
Beroepsopleidingen.
Ook kun je met de certificaten deel 1 en 2 de Consulententraining Humaan Niveau 3volgen. Deze is erkend door het Internationaal Bach Opleidingscentrum. Heb je wel het certificaat 1 en 2 humaan en wil je toch deel 3 voor dieren volgen dan bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van een speciale bijscholingsdag voor dieren. Deel 1 niveau 1. Tijdens deze 2-daagse cursus maak je kennis met het leven en werk van de grondlegger van de bloesemtherapie, Dr.
Cursus Bachbloesemtherapie Arcana Opleidingen.
Ook zonder het allemaal heel specifiek te benoemen, is de essentie van een bepaalde bloesem duidelijk. Wat ook sterker wordt naarmate je meer met de bloesems bezig zult zijn. Ik heb verder geleerd de Bachbloesems op mezelf en bij mijn jongste zoon te gebruiken. Heerlijk om te zien dat het echt werkt, ook bij mezelf! Wat een mooi proces. Ik vond de cursus heel erg interessant, ook al was ik er mee bekend. Ik vond het zeer uitgebreid en ik wil er graag in de praktijk mee aan de slag. Eerst voor mezelf en mijn gezin zodat ik er vertrouwd mee raak. Van de Cursus Bachbloesemtherapie heb ik geleerd dat je met Bach veel kan bereiken wat betreft gevoelens, stemmingen en situaties.
Bach Bloesem opleiding Bach cursus.
Nieuwe Therapieën in de praktijk. Leer duidelijke anamnese te stellen. Bach bloesems uitleg toepassing. Erkende bach bloesem opleiding. Benelux Opleidingen BV Erkende Opleiding, Erkende Bach bloesem opleiding, erkende bach cursus met etherische oliën, edelstenen, metalen, kleuren en klanken volgens Dietmar Krämer.
Cursussen.
Voor mensen die speciaal geinteresseerd zijn in Bachbloesems bij dieren is er een speciaal gecertificeerde Niveau-1 cursus. Alle oefeningen en uitleg van de remedies worden toegespitst op dieren. Trainer Gerda Dobbenberg. Klik hier voor contactinformatie. Gecertificeerde cursussen Bach Bloesem Remedies.
Bach bloesem opleiding? Volg de cursus Bach bloesemtherapie van CIVAS!
Aan het eind van de cursus krijgt u waardevolle tips over de omgang met cliënten en het starten van uw eigen praktijk. Bij deze cursus ontvangt u bovendien een op maak gemaakte instructie-dvd, waarop een ervaren bloesemtherapeut in detail toont hoe u te werk gaat. Bach bloesem cursus.

Contacteer ons