Resultaten voor restaurant in jordaan

 
restaurant in jordaan
Jordaan's' Best Restaurants: Restaurants in Amsterdam.
Photo courtesy of La Oliva. Dining at La Oliva Pintxos Y Vinos in the Jordaan will make you feel as if you've' left Amsterdam and traveled to Spain. The restaurant serves the best pintxos in town, as well as other delightful dishes from Northern Spain.
Toscanini.
Presidia zijn projecten die kleine producenten in staat stellen om kleinschalig en ambachtelijk te blijven werken en zo de oorspronkelijke producten en productiemethodes uit hun streek te bewaren. Op de wijnkaart staan alleen wijnen uit Italië, meest gemaakt van autochtone druivenrassen. Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant.
Kinnaree.
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam ELLE Eten.
En al doet de naam en inrichting niet bijzonder Italiaans aan, de keuken is het des te meer. Restaurant Koevoet, Lindenstraat 17, Amsterdam. Bij 533 waan je je in het buitenland, zowel in sfeer als vlekkeloze bediening, en de gerechten deel je gemoedelijk met je tafelgenoten. Behalve de pimientos de padron. Die hou je best voor jezelf. 533, Martelaarsgracht 5, Amsterdam. 5x goeie hamburgers in Amsterdam. Gewoon een lekkere Thai in de Jordaan.
Balthazar's' Keuken Restaurant Elandsgracht.
Elandsgracht 108 1016VA Amsterdam 0204202114. Op de Elandsgracht, midden in de Jordaan, ligt restaurant Balthazars Keuken. Chefs Karin Gaasterland en Alain Parry startten in 1995 dit eigenzinnige restaurant. De open keuken geeft het gevoel alsof je bij goede vrienden bent aangeschoven.
Restaurant Jordaan Steak Restaurant Amsterdam.
Eet vanavond in dit unieke restaurant Jordaan: BlackBlue. Door de Josper grilloven krijgen de gerechten heerlijke smaken en verfijnde structuren. Wij hebben voor elk wat wils, onder andere salades, steaks, schaaldieren en visfilets. Tijdens de lunch heeft u een ruime keus uit belegde broodjes. Dit restaurant Jordaan zorgt voor een avond om nooit meer te vergeten.
De beste Jordaan Restaurants in haartje Amsterdam.
De beste Jordaan Restaurants in haartje Amsterdam. Uit eten in de gezelligste buurt van Amsterdam? Ontdek de leukste restaurants in de Jordaan. Uit eten in de Jordaan Restaurants ontdekken in de. gezelligste buurt van Amsterdam. De Jordaan Dé leukste en gezelligste buurt in Amsterdam!
Restaurant het Stuivertje Amsterdam.

Contacteer ons