Op zoek naar spaans restaurant amsterdam jordaan?

 
spaans restaurant amsterdam jordaan
Dos Tapasrestaurant in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Dos in Amsterdam is een Spaans tapas restaurant aan de rand van de Jordaan. Veel ruimte, licht en lucht in de sfeer van een Madrileens grand café. Tapas eten als de informele manier van samen eten, met zn tweeën of met zn vijftigen.
De 10 beste Spaanse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Restaurants in Spaans in De Jordaan. Restaurants in Spaans in De Pijp. Restaurants in Spaans in De Plantage Amsterdam-Oost. Restaurants in Spaans in De Wallen. Restaurants in Stadsdeel Zuid. In de buurt van hotels. Restaurants in de buurt van Waldorf Astoria Amsterdam.
Over Cafe Duende.
Met hoogwaardige tapas, live flamenco-optredens en dagelijks danslessen, brengen we de Spaanse sfeer naar de Jordaan. Of het nu is voor een glas goede wijn laat op de avond of een groot diner met vrienden; in Duende bent u altijd welkom! Lindengracht 62 Amsterdam Tel.
Home A La Plancha.
Spaanse charme en een onvervalst vakantie gevoel, in het bruisende hartje Jordaan. Hier kan u in het weekend tot in de late uurtjes een dertigtal aan tapas nuttigen, onder het genot van een goed glas wijn. Buiten alle verse vis warm of koud, Buiten de kaart om ook andere specialiteiten mogelijk, en altijd op basis van authentieke kwaliteitsproducten. De Spaanse lekkernijen neem je natuurlijk het liefst tot je op het zonovergoten terras van een Zuid-Europees barretje. Bij gebrek aan geld of tijd of beide kun je in egen land ook goed proeven aan de Spaanse sfeer in een van deze vijf tapastoppers. Op nummer een staat Patxaran Pintxos y Tapas in Haarlem, gevolgd door Tapas BarCelona in Valkenburg, La Bodega in Zwolle en Duende in Gilze. Hekkensluiter is A la Plancha in Amsterdam.
Spaans restaurants in Amsterdam Jordaan IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Spaans restaurants in Amsterdam Jordaan. Spaans restaurants in Amsterdam Jordaan.
De 5 beste Spaanse restaurants in De Jordaan Amsterdam.
Beste Spaanse restaurants in De Jordaan Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in Spaans in De Jordaan. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Spaanse restaurants in De Jordaan. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Tapas Tia Rosa Tapas Restaurant in Amsterdam centrum.
Tapas Tia Rosa. Tia Rosa is een tapas/wijnbar gevestigd op de Reguliersgracht, een van de mooiste grachten in het centrum van Amsterdam. Een plek waar het gezellige Amsterdamse sfeertje is gecombineerd met Spaanse allure. U bent hier van harte welkom om kennis te maken met typische Spaanse lekkernijen, een ruime keuze in tapas en voortreffelijke wijnen. Tia Rosa heeft een authentiek Spaanse uitstraling, compleet met prachtige marmeren bar, Spaanse tegeltjes, wijnvaten en een open keuken. U kunt verschillende tapas los bestellen en ze met een goed glas bier of wijn laten smaken aan de bar. Wilt u liever een complete maaltijd nuttigen, dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant, of heerlijk in de zon op ons knusse terras.
Bienvenidos Restaurant La Oliva in Amsterdam de Jordaan.
Restaurant La Oliva. La Oliva heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijk avondje genieten, alsof je je even in Spanje waant. Pintxos en heerlijke gerechten uit de Noord Spaanse keuken vormen het unieke culinaire concept in hartje Jordaan, waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen de avond compleet maken.

Contacteer ons