Meer resultaten voor italiaans restaurant jordaan

 
italiaans restaurant jordaan
Restaurant IL FIORE is al 25 jaar lang een begrip in de Jordaan voor de liefhebbers van de echte Italiaanse keuken.
RESTAURANT IL FIORE. Restaurant IL FIORE is al 25 jaar lang een begrip in de Jordaan voor de liefhebbers van de echte Italiaanse keuken. De kaart biedt een uitgebreide keuze aan verse gerechten zoals de geroemde specialiteiten dagmenu van vlees of vis.
Italiaans Restaurant Amsterdam Uit Eten bij Palladio!
ITALIAANS RESTAURANT AMSTERDAM. Zuid-Italiaanse keuken in de Jordaan. Restaurant Palladio, sinds 1987 gevestigd op de Elandsgracht, vlakbij de Prinsengracht in Amsterdam, staat bekend om zijn traditionele Zuid-Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden met zorg en liefde bereid, en dat proef je!
Restaurant.
Di t/m Zo. Bekijk ons nieuwe Menu. Bij reserveringen voor 10 personen of meer werken wij met groepsmenu's.' Reserveren kan online via ons reserveringssysteem. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. 1015MR Amsterdam Tel nr: 31 20 623 7344.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Amsterdam Culy.nl.
Reserveren is een must! Restaurant Lucca vind je in de gezellige Jordaan en serveert verschillende Italiaanse gerechten, van broodjes tot pizzas en van carpaccio tot pasta. Het terrasje is perfect voor een hapje in de zon en ook kinderen zijn hier aan het juiste adres.
10 Best Italian Restaurants in Jordaan Amsterdam.
Asian Restaurants for Lunch in Jordaan. Desserts in Jordaan. Coffee Tea in Jordaan. Bars Pubs in Jordaan. Cheesecakes in Jordaan. Fish Chips in Jordaan. Tapas in Jordaan. Ribs in Jordaan. Pad Thai in Jordaan. Popular Restaurant Categories. Lunch Restaurants in Jordaan.
Assaggi.
The waiters are making sure all your wishes are fulfilled and always like to help you with suggestions. Besides dinner you can enjoy our tasty lunches! We hope to welcome you soon in our fine Italian restaurant. Our pasta dishes.
Toscanini.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant. U vindt ons bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75. Copyright Restaurant Toscanini 2018. Toscanini is een beschermde merknaam.
La Fiorita Amsterdam: nieuw modern Italiaans restaurant in de Jordaan.
Gespot: nieuw Italiaans restaurant opent in Amsterdam. Het sluiten van de deuren van Burgers Patio in de Amsterdamse Jordaan vorig jaar, betekende voor veel locals de sluiting van een favoriet restaurant. De zaak die midden in het Amsterdamse Little Italy was gevestigd was geliefd om zijn combinatie van de Franse en Italiaanse keuken.

Contacteer ons